Tjänster

Våra tjänster

mester måleri erbjuder ett brett utbud av tjänster för dig som vill måla om. Vi är stationerade i Örnsköldsvik men är din leverantör av måleritjänster i hela Norrland. Vi utför allt från små reparations-uppdrag till större målerientreprenader och helhetslösningar.

Oavsett om det gäller arbeten utomhus eller inomhus, nyproduktion eller renoveringsobjekt, kan du lita på att jobbet blir professionellt och kostnadseffektivt utfört.

Entreprenadmålning

Under åren har vi haft nöjet att sätta färg på de senaste nyproduktionerna, förnyat gråa köpcentrum och skapat förutsättningarna för hållbara industrihallar. Måleri är ett genuint hantverk som kräver fingertoppskänsla och noggrannhet, samtidigt är fungerande kommunikation en grundläggande förutsättning för alla lyckade projekt. Med god framförhållning och planering ser vi till att slutföra våra projekt på utsatt tid och inom budget. 

Läs mer

Epoximålning

För dig som har höga krav på långlivade och slitstarka golv är epoximålning oslagbart. Målningen pallar trycket från trafik med tunga truckar och förhindrar att olja eller kemikaliespill tränger in i betonggolvet. En epoximålning förgås alltid av en tvätt där vi avkontaminerar materialet, slipar och avjämnar. Först därefter sker själva målningen. Resultatet är ett golv med väldigt lång livslängd, även i tuffa miljöer. Själva målningen kan göras i ett flertal olika kulörer, perfekt om du vill dela av hallen i ett antal zoner eller helt enkelt vill matcha färgen mot inredningen.

Läs mer

Plåttaksmålning

Ett riktigt vackert plåttak är en stämningshöjare på vilket hus som helst. Även det bästa plåttak kan behöva lite omsorg efter några år, våra diplomerade målare säkerställer att plåttaket återfår sin forna glans och behåller sin lyster i många år framöver. 

Läs mer

Inredning/färgsättning

Hur dina kunder upplever ditt kontor färgar av sig på hela köpprocessen. Våra diplomerade inredare och färgsättare hjälper dig att uppnå dina mål, oavsett om du lider av idétorka eller vill hitta den röda tråden bland alla dina idéer.

Läs mer

Dags att byta fasadpanel?

Att måla kan vara roligt och kreativt, samtidigt finns det stunder då man vill få jobbet gjort snabbt och enkelt. Därför kan vi nu erbjuda färdigmålade brädor, ge oss bara en kulörkod så grundmålar vi och stryker på ett varv med färdigfärg. Sista varvet målas när fasaden sitter på plats. Du väljer själv om du vill komma hit med dina brädor eller om du vill köpa fasadbrädorna färdiga direkt.  

 

 

Läs mer