Våra Öppettider

Mån-Fre 08:00-18:00

Lördag 10:00-14:00

Söndag Stängt

Helgfri dag före röd dag 08:00-16:00


Vägg

Oavsett rum och krav så har vi rätt sorts väggfärg. Kök, vardagsrum, källare och badrum. Besök oss.

Tak

Taket är minst lika viktigt som väggarna. Trött på det vita taket? En klick färg har aldrig skadat.

Golv

Att måla golv har sina egna utmaningar. Slitstarkt är det viktigtaste.

Snickerier

Stort utbud av till exempel möbel och snickerifärger. Varför inte måla om den där gamla byrån?

Betsning

Färgsätt naturligt trä till den kulören du vill. Det gamla köksbordet kan bli som nytt igen.

Helheten är A & O

Hur dina kunder upplever ditt kontor färgar av sig på hela köpprocessen. Vår diplomerade inredare och färgsättare hjälper dig att uppnå dina mål, oavsett om du lider av idétorka eller vill hitta den röda tråden bland alla dina idéer.

Färgsättning

För mörkt, för blankt eller kanske för mesigt? Att måla om hemma är inte alltid lätt. Vår professionella färgsättare hjälper dig att se helheten och ger förslag på färg och tapeter.


Vi hjälper dig att komma igång och följa din egen stil. Det första är att tänka igenom helheten. Vad är det för miljö man vill skapa? Det handlar om att fundera på vad hemmet har för funktion, men också om att välja favoritfärger. Vissa vill ha lugn, någon annan vill ha mer energi, en tredje kanske önskar attityd.


Det finns inget som är rätt eller fel, konsten är att hitta helheten och harmonin.


Vi ger dig en vacker upplevelse som behåller sin funktion under lång tid.


Inredning

Vår affärsidé är att göra inredningshjälp tillgänglig för alla till rimliga priser. När du anlitar oss börjar vårt samarbete alltid med en förutsättningslös konsultation.

Tillsammans går vi igenom dina idéer och önskemål, förutsättningar och krav – därefter väljer du som kund hur du vill gå vidare. Inga kostnader kommer att uppstå innan vi kommit överens om vad som skall utföras och till vilket pris. Du har hela tiden kontroll över det som sker och i slutändan är det naturligtvis dina önskemål som kund som har någon betydelse.


Vi kan erbjuda helhetslösningar där vi färdigställer allt på plats. Det kan innefatta målning, bygg, möbler, gardiner inredningsdetaljer mm. Vi hjälper er att skapa en harmonisk, spännande och unik miljö.

– Inga jobb är för små, få är för stora. Vi gör alltid hembesök, och jobbar nära med dig, leverantörer och hantverkare för ett perfekt resultat.


Några av våra senaste projekt

Felanmälan

Fyll i formuläret och beskriv ditt fel så utförligt som möjligt.

Våra Öppettider

Mån-Fre 08:00-18:00

Lördag 10:00-14:00

Söndag Stängt

Helgfri dag före röd dag 08:00-16:00